lunes, 23 de octubre de 2017

TRADUÏM LA RECEPTA DE L'ÀVIA VICTÒRIA

  

RECEPTA EN CATALÀ

CEBICHE PERUÀ 
INGREDIENTES:
2 filets de peix (perca)
1 ceba gran
6 o 8 llimes
Una branca d'api
1/2 rocoto
Un trosset de gingebre
Diverses branques de coriandre
Pebre
All mòlt
Sal al gust

PREPARACIÓ:
- Tallar els filets de peix en quadrats petits i rentar 
- Afegir sal, all i pebre al peix i afegir el suc de sis llimes.
- Triturar en un recipient el gingebre, les fulles de coriandre, l'api, el rocoto i una mica 
   de peix amb el suc de dues llimes, i afegir aquest preparat per sobre del peix. 
- Tallar la ceba en juliana molt fina, rentar-la i afegir-la al peix. 
- Barrejar-ho tot i deixar reposar quaranta minuts. 
- Servir en un plat amb iuca i rodanxes de moniato.


    
RECETA EN CASTELLANO

CEBICHE PERUANO

INGREDIENTES:
2 filetes de pescado (perca) 
1 cebolla grande
6 u 8 limas
Una rama de apio
1/2 rocoto
Un trocito de Jengibre
Varias ramas de cilantro
Pimienta
Ajo molido
Sal al gusto

PREPARACIÓN:
- Cortar a los filetes de pescado en cuadrados pequeños y lavar
- Añadir sal, ajo y pimienta al pescado y el zumo de seis limones.
- Triturar en un recipiente el jengibre, las hojas de cilantro, el apio, el rocoto y un poco 
   de pescado con el jugo de dos limones, y añadir este preparado  por encima del pescado.
- Cortar la cebolla en juliana muy fina, lavar y añadir al pescado.
- Mezclar y dejar reposar cuarenta minutos. 
- Servir en un plato con yuca y rodajas de moniato.




RECIPE IN ENGLISH

PERUVIAN CEVICHE
INGREDIENTS:
2 fish fillets (perch) 
1 great pink onion
6 or 8 limes
A celery branch
Half rocoto
A bit of ginger
Several branches of coriander
Pepper
Minced garlic
Salt to taste

PREPARATION:
- Step cut the fillets fish into small squares and wash them
- Add salt, garlic and pepper to the fish and add also the juice of six lemons
- Cut the ginger, coriander leaves, celery, rocoto and a some fish with the juice of two 
  or three lemons and add this preparation on top the fish.
- Cut the onion in julienne very fine, wash them and add to the fish
- Mix in spite of letting it stand for forty minutes.
- Serve in a dish with cassava and sliced sweet potatoes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario