RECEPTA EN CATALÀ
CEBICHE PERUÀ
INGREDIENTES:
2 filets de peix
(perca)
1 ceba gran
6 o 8 llimes
Una branca d'api
1/2 rocoto
Un trosset de gingebre
Diverses branques de coriandre
Pebre
All mòlt
Sal al gustPREPARACIÓ:
- Tallar els filets de peix en quadrats petits i rentar
- Afegir sal, all i pebre al peix i afegir el suc de sis llimes.
- Triturar en un recipient el gingebre, les fulles de coriandre, l'api, el rocoto i una mica
de peix amb el suc de dues llimes, i afegir aquest preparat per sobre del peix.
- Tallar la ceba en juliana molt fina, rentar-la i afegir-la al peix.
- Barrejar-ho tot i deixar reposar quaranta minuts.
- Servir en un plat amb iuca i rodanxes de moniato.
- Afegir sal, all i pebre al peix i afegir el suc de sis llimes.
- Triturar en un recipient el gingebre, les fulles de coriandre, l'api, el rocoto i una mica
de peix amb el suc de dues llimes, i afegir aquest preparat per sobre del peix.
- Tallar la ceba en juliana molt fina, rentar-la i afegir-la al peix.
- Barrejar-ho tot i deixar reposar quaranta minuts.
- Servir en un plat amb iuca i rodanxes de moniato.
RECETA EN CASTELLANO
CEBICHE PERUANO
INGREDIENTES:
2 filetes de pescado
(perca)
1 cebolla grande
1 cebolla grande
6 u 8 limas
Una rama de apio
1/2 rocoto
Un trocito de Jengibre
Varias ramas de
cilantro
Pimienta
Ajo molido
Sal al gusto
PREPARACIÓN:
- Cortar a
los filetes de pescado en cuadrados pequeños y lavar
- Añadir sal, ajo y pimienta al pescado y el zumo de seis limones.
- Triturar en un recipiente el jengibre, las hojas de cilantro, el apio, el rocoto y un poco
de pescado con el jugo de dos limones, y añadir este preparado por encima del pescado.
- Cortar la cebolla en juliana muy fina, lavar y añadir al pescado.
- Mezclar y dejar reposar cuarenta minutos.
- Servir en un plato con yuca y rodajas de moniato.
- Añadir sal, ajo y pimienta al pescado y el zumo de seis limones.
- Triturar en un recipiente el jengibre, las hojas de cilantro, el apio, el rocoto y un poco
de pescado con el jugo de dos limones, y añadir este preparado por encima del pescado.
- Cortar la cebolla en juliana muy fina, lavar y añadir al pescado.
- Mezclar y dejar reposar cuarenta minutos.
- Servir en un plato con yuca y rodajas de moniato.
PERUVIAN CEVICHE
INGREDIENTS:
2 fish fillets
(perch)
1 great pink onion
1 great pink onion
6 or 8 limes
A celery branch
Half rocoto
A bit of ginger
Several branches of coriander
Pepper
Minced garlic
Salt to taste
PREPARATION:
- Step cut the fillets fish into small squares and wash them- Add salt, garlic and pepper to the fish and add also the juice of six lemons
- Cut the ginger, coriander leaves, celery, rocoto and a some fish with the juice of two
or three lemons and add this preparation on top the fish.
- Cut the onion in julienne very fine, wash them and add to the fish
- Mix in spite of letting it stand for forty minutes.
- Serve in a dish with cassava and sliced sweet potatoes.
No hay comentarios:
Publicar un comentario