miércoles, 18 de octubre de 2017

ENTEVISTA A LA IAIA DE LA HAYAT

1. Proposta d'un menú: entrant, 1r plat, 2n plat, i postre.
Cuscus, tajin, tmer

2. Explica'm una de les receptes: ingredients i preparació.
Cuscus: un paquet de cuscus, verdures i llet desnatada

3. Saps dir-me els orígens d'aquesta recepta?
L'origen d'aquesta recepta és del Marroc

4. Com, quan i qui et va ensenyar a fer aquesta recepta?
Em va ensenyar la meva mare quan tenia catorze anys.

5. Quan vas aprendre a cuinar?
Vaig aprendre a cuinar als dotze anys.

6. Utilitzaves el mateixos estris que hi ha avui en dia?
Sí, però una mica diferents, abans eren com de fusta

7. Les receptes d'abans eren igual d’elaborades que les de avui en dia?

8. Les cuines d'abans tenien tants electrodomèstics?
Sí, teníem de tot

9. Com conservàveu els aliments?
Cuinàvem el mateix dia i ens ho menjàvem el mateix dia

10. A on anàveu a buscar aigua?
Anàvem a buscar el aigua al pou



No hay comentarios:

Publicar un comentario